Apr 24, 2009

The neighborhood

I've been scouting the neighborhood for more flowers to test my skills on. The blue flowers are from our own garden (compare with last years pictures: http://blog.rundtomrundt.com/2008/05/let-me-tell-you-about-birds-and-bees.html).And as I was sneaking through my next door neighbor's tulips, he invited me to the back of his garden to take pictures of the "pink tree" bathing in afternoon sun. Beautiful :)

3 comments:

 1. Fin rosafarge på rhododendronen, men ble kanskje litt mye synes jeg. Det er litt vanskelig å si ettersom bildet blir litt vel stort når jeg klikker på det, som gjør at jeg må scrolle (kan sikkert fikses på en eller annen måte, men sånt kan ikke jeg.... *rødme* Som minner meg på at jeg kanskje må forminske mine egne bilder før jeg blogger dem...)

  Perleblomstene synes jeg du fikk fin dybde på, den fremste kunne kanskje vært pittelittegranne mer uklar?
  Kontrasten på tulipanene var forsåvidt kul - det ser på en måte ut som om tulipanene "lyser" siden silen står på dem og bakgrunnen blir veldig mørk. De ser imidlertid litt blasse ut - ihvertfall på min skjerm. Går ut fra at de irl er ganske så røde?

  ReplyDelete
 2. Oi, Hvor skal jeg begynne :)
  - Asaliene (mini rhododendroen) var veldig rosa. Og ja, det ble kanskje litt mye rosa i bildet. Er det ikke derfor vi trener?

  - Bildet av perleblomstene er så "uskarpt" som jeg kan få det med den linsen jeg har. Men jeg er enig med deg.

  - Det er ikke røde tulipaner. Faktisk var de så blasse der de stod (Bildene er tatt rett før solnedgang :).

  - Ellers sliter jeg litt med at bilder som på min skjerm ser lyssterke ut, ser litt mørke ut hos andre. Jeg har selv kjørt et kalibreringsverktøy på pc'en, og tipper at det kan ha noe med saken å gjøre.

  ReplyDelete
 3. Blasse tulipaner? Finnes sånt? *ler*

  Av og til gjør bilder seg best på fotopapir (tenker på dette med fargeforskjell på PC til PC.....)

  ReplyDelete